Veel gestelde vragen bloemen.com  Betalen

 • Welke betaalmogelijkheden biedt uw shop?

  Alle online betalingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door iemand worden gelezen of anderszins worden achterhaald.

  Wij bieden de volgende betaalmethodes:

  • iDeal - Internet bankieren (Rabobank, ABN AMRO, ING, SNS bank, Fortis, Friesland Bank, ASN bank SNS regio bank)
  • Creditcard (Mastercard, Visa en American Express)
  • Op rekening (alleen zakelijke bestellingen, administratiekosten € 1,95)
  • Zakelijk voordeelaccount
 • Wat is de CVC2 Code van mijn creditcard?

  Dit zijn de laatste drie cijfers van de code op de achterzijde van uw creditcard. De zwarte cijfers bij de handtekening.


 • Bezorgen

 • Hoe snel kunnen jullie bezorgen?

  Bloemen in Nederland
  Bloemen die op maandag tot en met zaterdag voor 13:00 uur besteld worden kunnen in heel Nederland dezelfde dag nog bezorgd worden. Bloemen bezorgen op dezelfde dag is in sommige gevallen nog mogelijk als u voor 16:00 uur besteld.

  Vandaag bloemen bezorgen?
  Wilt u vandaag nog bloemen laten bezorgen en wilt u weten of dit nog mogelijk is, doe dan de postcode check.

  Wijn, knuffels en cadeaus
  Afhankelijk van het postcodegebied van het bezorgadres kan uw geschenk in veel gevallen nog dezelfde dag geleverd worden. Na het invullen van uw postcode op de bestelpagina krijgt u hierover duidelijkheid.

  Bloemen naar het buitenland
  Indien u voor 17:30 uur besteld kunnen wij uw boeket bloemen de volgende dag in het buitenland laten bezorgen. (niet op zondag)

 • Wat gebreurt er als de ontvanger niet thuis is?

  Mocht de ontvanger niet thuis zijn, dan worden de bloemen bij de buren afgegeven en krijgt de ontvanger een briefje in de bus met daarop het adres waar de bloemen zijn afgegeven. Mocht de bezorger de bloemen ook bij de buren niet kwijt kunnen, dan probeert hij het later nog een keer, of hij laat een kaartje achter met het verzoek contact op te nemen.

 • Kan ik anoniem bloemen laten bezorgen?

  Ja. De ontvanger krijgt alleen de tekst op het kaartje te zien, dus niet uw naam en adresgegevens. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden doorgegeven, ook niet aan de ontvanger van de bloemen of het geschenk.

 • Op welk tijdstip wordt mijn bestelling afgeleverd?

  Bij particuliere adressen wordt uw bestelling doorgaans tussen 9.00 uur en 18.00 uur geleverd. Bij bedrijven wordt u bestelling tussen 9.00 uur en 17.00 uur aangeboden. Door drukte kan het in uitzonderlijke gevallen voorkomen dat de bezorging na 18.00 uur plaatsvind.

 • Kan ik ook zelf een bezorgtijd opgeven?

  Moet uw bestelling voor een bepaalde tijd bezorgd worden, dan kunt u dit tijdens uw bestelling aangeven bij 'opmerking'. Vult u a.u.b. alleen een uiterlijke bezorgtijd in als dit echt nodig is. Wij proberen zoveel mogelijk rekening met uw wensen te houden, maar kunnen geen garanties geven.
  Betreft uw bestelling een artikel zoals wijn, ballonnen of een knuffelbeer dan kunnen wij geen bezorgtijden garanderen omdat deze artikelen via een landelijke koeriersdienst worden geleverd.
  Bij Rouwbloemen krijgt u de garantie dat de bloemen vóór de door u opgegeven tijd geleverd worden. Mocht het om welke reden dan ook toch niet lukken dan nemen wij contact met u op.

 • Ik wil meerdere boeketten naar 1 adres sturen, betaal ik dan per boeket bezorgkosten?

  U betaalt per adres slechts één keer bezorgkosten. Ongeacht het aantal boeketten of geschenken.

 • Bezorgkosten en vandaag bezorgen

  In vergelijking met andere online bloemenwinkels berekenen wij zeer lage bezorgkosten. U betaald slechts  €6,95 voor bezorging binnen Nederland.

  Vandaag bloemen bezorgen?
  Wilt u vandaag nog bloemen laten bezorgen en wilt u weten of dit nog mogelijk is, doe dan de postcode check.

  Bezorgtijden
  In het algemeen wordt er bij particulieren bezorgd tussen 09.00 en 18.00 uur en bij bedrijven tussen 09.00 en 17.00 uur. U kunt bij uw bestelling een voorkeur voor tijd opgegeven als opmerking, echter kunnen we deze bezorgtijd niet garanderen. Bij rouwbloemen zijn bezorgtijden wel gegarandeerd. Wilt u zekerheid dat uw bestelling voor een bepaalde geleverd wordt, neem dan contact op met onze klantenservice.

 • Bezorgen jullie ook in ziekenhuizen, hotels en campings?

  Ja, maar geeft u ons zoveel mogelijk informatie, zoals afdeling, kamernummer, (meisjes)naam enz. Ook een (mobiel)telefoonnummer van de ontvanger kan soms handig zijn om de bloemen op de juiste plaats te krijgen.

 • Ik wil iets bestellen voor een begrafenis, welke informatie heeft u nodig?

  Bij bestellingen voor een begrafenis of crematie is het extra belangrijk dat de bloemen op het juiste adres en tijdstip bezorgd worden. Geeft u ons zoveel mogelijk informatie, zoals de naam van het uitvaartcentrum, de naam van de overledene, de datum en tijdstip van het afscheid nemen enz. Deze informatie kunt u tijdens het bestellen invullen bij 'opmerkingen'. Let er ook op dat u de tekst op het lint of kaartje richt aan de overledene en niet aan de nabestaande. Een tekst als 'wij wensen u veel sterkte' is dus niet passend. U kunt denken aan 'Rust zacht' of 'Een laatste groet' of bijvoorbeeld alleen de afzender (uw eigen naam).

 • Waar moet ik op letten bij het bezorgen van bloemen in het buitenland?

  Bestellingen naar het buitenland dienen minimaal 24 uur voor aflevering bij ons binnen te zijn. Deze 24 uur gaan in tijdens onze openingstijden (dus niet in de nacht of op zondag). Voor bezorging in het buitenland  werken wij samen met Teleflora International waar wereldwijd 56.000 bloemisten bij zijn aangesloten.

  Omdat de prijzen van bloemen in het buitenland veel hoger liggen dan in Nederland hebben wij hier een aparte rubriek voor gemaakt onder de naam 'Buitenland bezorgen'. U kunt alleen uit deze rubriek bestellen. De foto's zijn indicaties, het boeket dat werkelijk geleverd wordt is uiteraard afhankelijk van het land en klimaat. Bezorgen in de meest landen is mogelijk. In slechts enkele (verre) landen ligt de minimum prijs voor een boeket hoger dan de aangegeven 30 euro. Het is dus handig om even te checken wat de minimum prijs is voor het land waar u bloemen heen wilt sturen. Neem hiervoor contact met ons op.

 • Bezorgen jullie ook in buitenlandse ziekenhuizen, hotels of campings?

  Bezorgen in buitenlandse ziekenhuizen, hotels of campings raden wij u af. Dit omdat het te complex wordt en de kans dat er iets misgaat te groot is. Wilt u het toch doorzetten, geeft u ons dan zoveel mogelijk informatie, zoals afdeling, kamernummer, (meisjes)naam enz. Ook een telefoonnummer van de ontvanger of hotel vergroot de kans om de bloemen juist te bezorgen. Deze mogelijkheid is geheel op risico van de besteller.

 • Wat zijn de bezorgkosten in het buitenland?

  Wij brengen € 9.95 bezorgkosten in rekening voor bloemen bezorging in het buitenland. De eerst mogelijke bezorgdatum de volgende dag, indien de bestelling voor 17.30 geplaatst is (niet op zondag).


 • Overige

 • Krijg ik ook een bevestiging van mijn bestelling?

  Ja, zodra u uw bestelling in afgerond ontvangt u een bevestiging via het door u opgegeven e-mailadres.

 • Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

  Indien uw bestelling nog niet is verwerkt en betaald kunt u gratis annuleren. Als u heeft gekozen voor een online betaling, dan is uw betaling al online voldaan. Om het geld weer op uw rekening te crediteren berekenen wij 10% kosten met een minimum van € 7,-.

  Uitzondering is Valentijn; Door extreme drukte en voorbereidingen is het vanaf 10 februari niet meer mogelijk om valentijnbestellingen te annuleren.

 • Wat houdt het herroepingsrecht in?

  Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid gedurende 14 dagen de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Voor bloemen geldt uitsluiting van het herroepingsrecht omdat dit een bederfelijk product is. 


Supersnelle bezorging

Boeketten bloemen kunnen bijna altijd dezelfde dag binnen heel Nederland geleverd worden.

Landelijke levering

Wij leveren verse boeketten bloemen via lokale bloemisten in heel Nederland.

Lage verzendkosten

Bloemen en geschenken laten bezorgen in heel Nederland voor €6.95 verzendkosten.

Gemakkelijk betalen

Veilig betalen via iDEAL en met uw Credit card. Betalen op rekening voor bedrijven.

Copyright 2019 © Bloemen.com